Uitvaartverzekering

Goedkope uitvaartverzekering?

U vindt het hier! Uitvaartverzekering vergelijken, betaal nooit te veel. Uw uitvaartverzekering afsluiten kan direct hier op de site of maak een terugbel afspraak voor advies.

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering kunt u onderscheid maken tussen een uitvaartverzekering in natura of een uitvaartverzekering in geld.
Een uitvaartverzekering in natura dekt de kosten van uw uitvaart en regelt vrijwel alles na uw overlijden: van het verzorgen van de rouwkaarten tot het regelen van de begrafenis of crematie.

Vaak volgt wel een vergoeding in geld, als de uitvaart elders of op een andere manier wordt geregeld. Dit bedrag is gemaximeerd.
Een uitvaartverzekering in geld keert na het overlijden een geldbedrag uit. Uw nabestaanden kunnen hiermee de uitvaartkosten voldoen, maar regelen alles zelf. Het verzekerde bedrag staat hierbij los van de werkelijke kosten van de uitvaart.

Wilt u ook verzekerd zijn dat uw uitvaart gepaard gaat met uw persoonlijke wensen? Sluit vandaag nog uw uitvaartverzekering af!

Ja, ik wil meer informatie over een uitvaartverzekering.

Bericht Schrijven

Your email address will not be published. Required fields are marked *